Varhaiskasvatuksen opettajapäivät

Näyttely

Varhaiskasvatuksen opettajapäivien näyttely järjestetään Rauman opettajankoulutuksen kampuksella Normaalikoulun liikuntasalissa 24.-25.9.2022. Näyttely on avoinna lauantaina kello 11-17 ja sunnuntaina kello 8.30-14.

Osoite: Seminaarinkatu 1, 26100 Rauma.

Voit varata näyttelypaikan tästä linkistä

Poikkeusolojen vaikutus opettajapäiviin ja näyttelyyn 2022

Varhaiskasvatuksen opettajapäivien ensisijainen tarkoitus on tutkitun tiedon jakaminen. Päivien vahva luonne on kuitenkin myös koettu yhteisöllisyys ja ammatti-identiteetin jakaminen.

Varhaiskasvatuksen Opettajien Liitto ei aio asettaa koronan vuoksi erillistä osallistumisrajoitusta: perusperiaate on, että opettajapäivät voidaan järjestää normaalisti. Opettajapäivät on tapahtuma, jossa kohtaamiset ja jaettu kokemus ovat keskeisiä. Tästä näkökulmasta huomioimme poikkeustilanteen ohjeet ja suositukset ja tilanteen niin vaatiessa siirrämme tapahtuman kokonaisuudessa seuraavalle vuodelle – emme järjestä virtuaali- tai hybridi -tapahtumaa.


Osastosi rakenteet ja kalusteet

Näyttelyn rakentajana on Muotomainos Oy. Näyttelypaikkaan ei kuulu rakenteita tai kalusteita. Valmisosastopaketit, rakenteet ja kalusteet voit vuokrata tarvittaessa [email protected]